Blog
Začínáme vyrábět Adygejský sýr...
Sýr, jehož receptura pochází z malé kavkazské země Adygejsko a v naší mlékárně ho v současné době vyrábějí přímo Adygejci. Všechno začalo…
Otevřená vrata pro zvířata
V sobotu 6.října se na Doubravském Dvoře otevřou vrata pro všechny přátele zvířat. Den začne v 9 hodin bohoslužbou s…
Den pro děti
Tak tenhle den bude patřit především dětem. Bude naplněn divadélky, dílničkami, stezkou plnou úkolů, které pro děti připravují spřátelené školky,…
Férový Den Země
Tento den se budeme ve Dvoře "zábavně" věnovat závažným tématům: jak nevytvářet odpady, jak cestovat s co nejmenším dopadem na…
Poznej svého farmáře
Srdečně zveme všechny příznivce místních řemesel, regionálních potravin, zdejších muzikantů a lokálního piva na sobotu 23.9. Ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství…
Podzim na Dvoře
Rychle a jistě se loučíme s prázdninovou otevírací dobou v naší prodejně. Celé září bude otevřeno denně od 9 do…
Pár slov o Zmrzlině z kravína
Vyrábíme čtyři základní druhy zmrzliny: jogurtovou, tvarohovou, smetanovou a ovocný sorbet ze syrovátky. Taková zmrzlina je díky laktóze a syrovátkovým…
Den otevřeného Dvora
Srdečně vás všechny zveme k nám ! 1.října ještě jednou a s velkou"parádou" oficiálně otvíráme naše vrata, která ale stejně…
Malinový mls vítězem soutěže Regionální potravina Olomouckého kraje
Tak je to tady! Uspěli jsme s naším Malinovým mlsem ve velké konkurenci a získali titul Regionální potravina Olomouckého kraje!…
Velikonoce, vzkříšení jara, vzkříšení života..
Opravdovou radost z příchodu Velikonoc Vám přejí Edík a Róza PS.Mlékárna Vám vzkazuje , že na Velikonoce bude otevřeno v…
Co nás čeká tento rok?
Na statku vše běží svým všedním rytmem , kdy s každým ročním obdobím přicházejí znovu se opakující práce a povinnosti. Zima…
Ohlédnutí za uplynulým rokem
Rok 2015 byl malým výročím našeho stáda. Právě před 20 lety se u nás na Dvoře zabydlely matky a báby…